Ανθρωποθυρίδες & Εξαρτήματα

Ανθρωποθυρίδες & Εξαρτήματα
Ποσότητα:

Ο εξαερισμός έκτακτης ανάγκης (πυρκαγιάς), τα αναπνευστικά και οι φλάντζες για τον βοηθητικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται σε όλες τις ανθρωποθυρίδες μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά προστατεύουν τις δεξαμενές των βυτιοφόρων από ρωγμές/σπασίματα, την αναστροφή τομέων και έκρηξη σε περίπτωση δημιουργίας είτε φυσικών ή καταστροφικών εσωτερικών πιέσεων.

Το ανακουφιστικό κενού προστατεύει από την ανατροπή της δεξαμενής και την αναστροφή τομέων. To 10 " αρθρωτό και με δυνατότητα κλειδώματος άνοιγμα διευκολύνει την εύκολη εισαγωγή των σωλήνων φόρτωσης από την κορυφή, ενώ οι φλάντζες εξοικονομούν κόστος, χρόνο και συμβάλλουν στην ακεραιότητα της δεξαμενής.

Διεθνώς αποδεκτές και προδιαγεγραμμένες από εταιρείες πετρελαίου σε όλο τον κόσμο για την ασφαλή μεταφορά προϊόντων με βάση το πετρέλαιο, η σειρά ανθρωποθυρίδων μας από αλουμίνιο είναι ελαφριές και προσφέρουν ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας και λειτουργικά οφέλη. Οι ανθρωποθυρίδες μας μπορούν να παρέχονται με αριστερή ή δεξία διαμόρφωση, επιτρέποντας την τοποθέτηση βοηθητικών αντικειμένων.