Σύστημα Deadman Delta Wireless

Σύστημα Deadman Delta Wireless
Ποσότητα:

Το σύστημα Delta Wireless χρησιμοποιεί έναν πομπό (χειροκίνητο διακόπτη) για να στείλει ένα κωδικοποιημένο ψηφιακό σήμα σε μια μονάδα δέκτη μέσα στην καμπίνα του οχήματος, η οποία με τη σειρά της ελέγχει το σύστημα deadman του οχήματος. Το σήμα είναι ψηφιακό και μεταδίδεται με διακοπτόμενο χρονομεριστικό σύστημα και ο δέκτης και ο διακόπτης χειρός κωδικοποιούνται μαζί. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει τη λειτουργία της μονάδας χωρίς παρεμβολές από ανεξέλεγκτα ραδιοσήματα ή από παρακείμενα ασύρματα συστήματα deadman.

Ο διακόπτης χειρός είναι εργονομικά σχεδιασμένος και είναι εξαιρετικά στιβαρός και ελαφρύς σε βάρος. Είναι εξοπλισμένος με επαναφορτιζόμενη μπαταρία με δυνατότητα 12 ωρών συνεχούς λειτουργίας και ενσωματωμένη  μία λυχνία ένδειξης μετάδοσης και μια προειδοποιητική λυχνία χαμηλής μπαταρίας, η οποία ενημερώνει τον χειριστή όταν έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 λεπτών. Οι επαφές φόρτισης είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι δυνατή η δημιουργία σπινθήρων ή ηλεκτροπληξίας από αυτές και προστατεύονται επίσης από βραχυκύκλωμα. Η θέση φύλαξης του διακόπτη στέλνει αυτόματα ένα σήμα στο σύστημα φρένων του οχήματος. Επομένως, είναι αδύνατο να ξεκινήσετε το όχημα, χωρίς το διακόπτη τοποθετημένο στην θέση του, έτσι ώστε να μην μπορεί να παραμείνει στο αεροσκάφος.

Η λειτουργία deadman timer περιλαμβάνεται ως στάνταρ, με ξεχωριστή προειδοποιητική λυχνία και έξοδο ήχου, παρόλο που ο χρονοδιακόπτης μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν δεν απαιτείται. Η μονάδα δέκτη είναι εφοδιασμένη με ένα κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης για την κωδικοποίηση του χειροκίνητου διακόπτη στο δέκτη και για την έναρξη ενός κύκλου φόρτισης εάν αυτό είναι απαραίτητο.

Το σύστημα Delta Wireless δίνει στον χειριστή πολύ περισσότερη ελευθερία να μετακινηθεί γύρω από την περιοχή ανεφοδιασμού και το εύρος μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε το σύστημα να κλείνει εάν πάει πολύ μακριά, πράγμα που συμμορφώνεται με τις Οδηγίες JIG. Ο πομπός διαθέτει επίσης πλήρη έγκριση ATEX για χρήση σε επικίνδυνες περιοχές, η οποία δεν είναι διαθέσιμη σε πολλά από τα υπάρχοντα ενσύρματα συστήματα.