Εύκαμποι Σωλήνες Composite Υγροποιημένου Αερίου

Εύκαμποι Σωλήνες Composite Υγροποιημένου Αερίου
Ποσότητα:

Οι εύκαμποι σωλήνες υγροποιημένου αερίου χαμηλής θερμοκρασίας, κατασκευάζονται από πολλαπλά στρώματα πολυμερών, με εσωτερική και εξωτερική έλικα από ανοξείδωτο χάλυβα 316.

Οι εύκαμποι αυτοί σωλήνες κατασκευάζονται ειδικά για να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις του χρήστη, χρησιμοποιώντας την εξαιρετική χαμηλή θερμοκρασία, την ευλυγισία και την αντοχή των πολυμερών, όπως του πολυεστέρα, πολυαμίδιου, πολυαιθυλένιου εξαιρετικά υψηλού μοριακού βάρους (UHMWPE) και πολυουρεθάνης. Xρησιμοποιούνται από κορυφαίες εταιρίες σε ολόκληρο τον κόσμο για μεταφορά από πλοίο σε προβλήτα, πλοίο σε πλοίο, βυτιοφόρα, δεξαμενές τραίνων και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις που απαιτούν χαμηλή θερμοκρασία, ευκαμψία, αντοχή και φυσικά την ασφάλεια και την αξιοπιστία που αναμένονται από τα προϊόντα.

Αυτή η σειρά εύκαμπτων σωλήνων τύπου "Composite" υψηλής ποιότητας έχει πολλαπλά στρώματα πολυμερών, με εξαιρετική αντίσταση στις χαμηλές θερμοκρασίες που απαιτούνται για τη μεταφορά υγρών αερίων.

Ο σωλήνας είναι πιστοποιημένος για τη μεταφορά υγροποιημένου αερίου πετρελαίου (LPG) -50 ° C και υπάρχουν επίσης εκδόσεις για την μεταφορά υγρού  διοξειδίου του άνθρακα, αμμωνίας ή υγρού αιθυλενίου για θερμοκρασίες έως -104 ° C.

Όλοι οι εύκαμπτοι σωλήνες αυτού του εύρους θεωρούνται βαρέως τύπου και έχουν συντελεστή ασφαλείας 5: 1.