Εύκαμποι Σωλήνες Composite Επιθετικών Χημικών & Οξέων

Εύκαμποι Σωλήνες Composite Επιθετικών Χημικών & Οξέων
Ποσότητα:
Οι εύκαμποι σωλήνες τύπου "Composite" για επιθετικά χημικά και οξέα είναι μίας υψηλής ποιότητας γκάμα σύνθετων εύκαμπτων σωλήνων.  Έχουν επένδυση ως στάνταρ, ECTFE (αιθυλένιο χλωρό τριφθοροαιθυλένιο). Πρόκειται για ένα υψηλής τεχνολογίας φθοροπολυμερές πολύ παρόμοιο με το πιο γνωστό PTFE (Poly Tetra Fluoro Ethylene) στην ευρέος φάσματος χημική αντοχή του, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα της υψηλής μηχανικής αντοχής και της χαμηλής διαπερατότητας. Τυπικές εφαρμογές είναι τα επιθετικά οξέα και εκείνα τα χημικά που προσβάλλουν το πολυπροπυλένιο.
 
Διατίθενται με εσωτερική και εξωτερική έλικα σύρματος σε ανοξείδωτο χάλυβα 316 ή γαλβανισμένο ατσάλι. Η κανονική έκδοση αυτού του εύκαμπτου σωλήνα έχει μέγιστη θερμοκρασία 100 ° C και επιπλέον της επένδυσης ECTFE, είναι ενισχυμένος με πολυπροπυλένιο. Μια έκδοση υψηλής θερμοκρασίας είναι επίσης διαθέσιμη με θερμοκρασία λειτουργίας 160 ° C, οι σωλήνες αυτοί είναι αντ 'αυτού ενισχυμένοι με Πολυεστέρα και αναγνωρίζονται με κλείσιμο Α.
 
Eίναι επίσης διαθέσιμη έκδοση αυτών των σωλήνων με επένδυση με επίστρωση PTFE και διακρίνεται με το γράμμα PT μετά το μοντέλο του σωλήνα.
 
Ο εύκαμπτος σωλήνας είναι διαθέσιμος σε Standard Duty και Heavy Duty.
  • Ο σωλήνας Standard Duty χρησιμοποιείται σε εφαρμογές όπως μεταφορές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, χρήση βυτιοφόρων και εκφόρτωση δεξαμενών τραίνων.
  • Οι βαρέως τύπου Heavy Duty χρησιμοποιουνται από πολλές από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως, ως οι πλέον αξιόπιστοι σωλήνες φορτίου λόγω της ισχυρής κατασκευής τους και της ευρείας χημικής τους αντίστασης.