Εύκαμποι Σωλήνες Composite "Fire-Safe"

Εύκαμποι Σωλήνες Composite "Fire-Safe"
Ποσότητα:

Εάν χειρίζεστε εύφλεκτα ή επικίνδυνα υγρά, αναμφίβολα έχετε ήδη εφαρμόσει αυστηρές διαδικασίες και πρακτικές ασφαλείας. Δυστυχώς, οποιαδήποτε διαδικασία ή κομμάτι εξοπλισμού είναι τόσο ισχυρό όσο είναι ο ασθενέστερος κρίκος. Οι εύκαμπτοι σωλήνες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της πετροχημικής βιομηχανίας, όμως σε όλες τις πλέον κρίσιμες εφαρμογές, η ικανότητα επιβράδυνσης της φωτιάς του σωλήνα δεν τίθεται ποτέ υπό αμφισβήτηση.

Ο προμηθευτής μας είναι ο μοναδικός κατασκευαστής σωλήνων τύπου ""Composite"" που έχει τη λύση, πρωτοπόρος από τη Formula 1. Έχει αναπτύξει το σύστημα απελευθέρωσης ατμών Fire-Safe, το τελευταίο στην τεχνολογία εύκαμπτων σωλήνων μεταφοράς καυσίμων και χημικών!

Ο Fire-Safe προφυλάσσει από μια μικρή πυρκαγιά που δημιουργείται και παραμένει μη ανιχνεύσιμη. Ο εύκαμπος σωλήνας δεν θα καεί ακόμη και σε θερμοκρασίες που πλησιάζουν τους 1200 °C. Γιατί να επιτρέψουμε σε ένα μικρό συμβάν να γίνει σημαντικό;

Δείτε τα οφέλη και πώς λειτουργεί: Οι εύκαμπτοι σωλήνες πυρόσβεσης τύπου ""Composite"" χρησιμοποιούν μια σειρά φραγμών μη-αμιάντου στην αγώγιμη και ακτινοβολούμενη θερμότητα για να επιτύχουν μία εξαιρετική ικανότητα επιβράδυνσης της πυρκαγιάς. Με ένα σωλήνα Fire-Safe, μετά από τριάντα λεπτά έντονης πυρκαγιάς, ο σκελετός του σωλήνα είναι ακόμα άθικτος και μπορεί να συγκρατεί το προϊόν. Από πλευράς πυρόσβεσης και του προσωπικού, αυτό είναι ένας κρίσιμος παράγοντας.

Μια σοβαρή κατάσταση είναι εκεί όπου καυτά, ατμοποιημένα καύσιμα εναποτίθενται βίαια σε μια φωτιά που τρέχει ή διαρρέει, μια κατάσταση που χειροτερεύει όταν υπάρχει νερό, συχνά με καταστροφικές επιπτώσεις. Ακόμη και μετά την απώλεια της ακεραιότητάς του, ο Fire-Safe σωλήνας δεν θα αποτύχει καταστροφικά. Αντ΄ αυτού, θα κάψει σταδιακά το προϊόν καθώς βγαίνει στην ατμόσφαιρα.

Επιπλέον των εργοστασιακών δοκιμών του σωλήνα, ο Fire-Safe σωλήνας έχει δοκιμαστεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος της Βρετανίας, τον Πυροσβεστικό Σταθμό και τη Σουηδική Πυροσβεστική Υπηρεσία.