Τα Νέα μας

 

 


 

inter airport Europe 2019

 

Η 23η inter airport Europe 2019 έλαβε χώρα 8-11 Οκτωβρίου 2019 στο Μόναχο. Η Διεθνής Έκθεση για τον εξοπλισμό, την τεχνολογία, το σχεδιασμό και τις υπηρεσίες αεροδρομίων είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως για την αεροπορική βιομηχανία και διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια.

 

Κάποιοι από τους σημαντικότερους προμηθευτές μας ήταν ανάμεσα στους εκθέτες και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με ειδικούς της βιομηχανίας και να ενημερωθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, καθώς και για νέα προϊόντα και λύσεις.

 

             

 


 

Ετήσια Συνάντηση GISSCO – 19-22 Μαρτίου 2019

 

Όπως κάθε χρόνο, είχαμε τη χαρά να παραβρεθούμε στην ετήσια συνάντηση της GISSCO που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη την εβδομάδα 19-22 Μαρτίου 2019. 

 

Ένα σημαντικό γεγονός με εξαιρετικές παρουσιάσεις από όλους όσους συμμετείχαν. Ως ΡΟΥΜΠΑ Μ.ΕΠΕ,  παρουσιάσαμε στους ανθρώπους της Gissco, μέσω του εκπροσώπου της εταιρίας ALJAC που παραβρέθηκε στη συνάντηση, τις νέες Ηλεκτρονικές Κεφαλές Μετρητών Ροής LCR.iQ.

 

  

 

 


 

Ετήσια Συνάντηση Αντιπροσώπων της ALJAC 11-14 Σεπτεμβρίου 2018

 

Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων της ALJAC έλαβε χώρα 11-14 Σεπτεμβρίου 2018, στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από όλη τη ζώνη ΕΜΕΑ.   

 

Στη διάρκεια της συνάντησης ενημερωθήκαμε για τις εξελίξεις του κλάδου μας, για νέα προϊόντα και είχαμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε τον παλμό της αγοράς, τα όποια προβλήματα προκύπτουν και τις ανάγκες των πελατών μας.

 

 


 

Diesel Avio - EKO

 

Υπό το πρίσμα της συνεχούς εξέλιξης στην τεχνολογία των πετρελαιοκινητήρων και το ιστορικό βλαβών του κινητήρα του οχήματος, που σχετίζονται με σωματίδια και υγρασία, η EKO εισήγαγε στην αγορά ένα τεχνολογικά προηγμένο καύσιμο, που εφαρμόζει την τεχνολογία φίλτρων καυσίμων των αεροσκαφών στο καύσιμο του αυτοκινήτου. 
 

Βασιζόμενοι στη μακρόχρονη συνεργασία μας ως ΡΟΥΜΠΑ με την ΕΚΟ, προτείναμε το φίλτρο VF-61 της Parker-Velcon, με στοιχείο φίλτρου τύπου Aquacon® σειρά AD που απορροφά την υγρασία και τα σωματίδια.

 

Η επιτυχία του Diesel Avio της EKO αποδεικνύει τη σωστή επιλογή του παραπάνω φίλτρου της Parker – Velcon, σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές που ακολουθεί η ΕΚΟ.

 

                           

 


 

Έργα Αναβάθμισης Εγκαταστάσεων Καυσίμων με προδιογραφές ΝΑΤΟ

 

Τα τελευταία 30 χρόνια, προμηθεύουμε με εξοπλισμό τους εργολάβους διαφόρων έργων σε αεροδρόμια της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση εγκαταστάσεων καυσίμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΝΑΤΟ. Πιο συγκεκριμένα: 
  • Προμήθεια του μηχανολογικού εξοπλισμού του αντλιοστασίου – φιλτροστασίου όπως, αντλίες, φιλτροδιαχωριστές, βαλβίδες ελέγχου, βάνες, μονωτικές φλάντζες, φίλτρα τύπου κάδου & τύπου “Y” και διάφορα άλλα υλικά.
  • Προμήθεια του μηχανολογικού εξοπλισμού για δεξαμενές καυσίμου όπως, μετρητές στάθμης, βαλβίδες πρόληψης υπερπλήρωσης, αναπνευστικές βαλβίδες, φλογοπαγίδες και διάφορα άλλα υλικά.
  • Προμήθεια του μηχανολογικού εξοπλισμού για φρεάτια φόρτωσης βυτιοφόρων με βραχίονες φόρτωσης καυσίμων τύπου παντογράφου όπως, βαλβίδες ελέγχου, ανακουφιστικές βαλβίδες, βάνες, βραχίονες φόρτωσης καυσίμων για φόρτωση από τον πυθμένα ή από την οροφή του βυτιοφόρου και διάφορα άλλα υλικά.

 

      

   


 

Αναβάθμιση Αεοροπορικών Εγκαταστάσεων της ΕΚΟ

 

To 2016, η ΕΚΟ στο πλαίσιο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της στα διάφορα αεροδρόμια που δραστηριοποιείται ανά την Ελλάδα, μετά από τη διενέργεια διαγωνισμού, ανέθεσε στην Parker–Velcon μέσω της ΡΟΥΜΠΑ Μ.ΕΠΕ, την προμήθεια εικοσιοχτώ (28) Φιλτροδιαχωριστών αεροπορικού καυσίμου.
 
Η ποιότητα των προϊόντων της Parker–Velcon, η τεχνογνωσία της ΡΟΥΜΠΑ Μ.ΕΠΕ στο αεροπορικό καύσιμο, καθώς και η μακρόχρονη παρουσία μας στην Ελληνική αγορά, αποτέλεσαν σημαντικά πλεονεκτήματα ώστε να επικρατήσουμε του σκληρού ανταγωνισμού και να επιλεχθούμε, καθώς δημιουργούν την εμπιστοσύνη μια αξιόπιστης και ποιοτικής επιλογής για τους πελάτες μας.