Ποιοι Είμαστε

 

Η ΡΟΥΜΠΑ Μ.ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1978 από τον Γεώργιο Ρούσσο και από τότε προμηθεύει με επαγγελματισμό, συνέπεια και υπευθυνότητα την Ελληνική αγορά με μηχανολογικό εξοπλισμό διακίνησης και αποθήκευσης υγρών και αερίων.

 

Το 2006, τα ηνία της εταιρίας ανέλαβε ο Αριστομένης Βαμβακάρης, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της, με απόλυτη συνέπεια και δέσμευση στις αρχές και την κουλτούρα της.

 

Από την ίδρυσή της, η ΡΟΥΜΠΑ Μ.ΕΠΕ συνεργάζεται με αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού, όπως η Emco Wheaton / Warner Lewis / Velcon / Carter / OCV Control Valves και άλλες εταιρίες με ηγετική θέση στον κλάδο τους.

 

Η φιλοσοφία και οι αρχές της εταιρίας είχαν πάντα και έχουν σαν γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας του αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας λύσεις όχι μόνο στις καθημερινές αλλά και στις πιο απαιτητικές του ανάγκες.

 

H πολυετής εμπειρία μας, μέσα από τη συνεργασία με όλες τις μεγάλες Ελληνικές εταιρίες πετρελαίου, με διυλιστήρια και βιομηχανίες, μας δίνει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να συμμετέχουμε σε εξειδικευμένα τεχνικά έργα, προσφέροντας ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις.

 

Ο εξοπλισμός με τον οποίο προμηθεύουμε τους πελάτες μας είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, όπως :

 

  • API, BS, EI, PEI, ADR, OCIMF, ANSI, ASTM, NATO STANAG, DIN, ΑΤΕΧ, UL / FM, CENELEC